Kranio Sakral Terapi

Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen, kors- og haleben samt centralnervesystemet, der ligger inde i disse knogler.

 

Centralnervesystemet er kroppens computer. Det består af hjerne, rygmarv samt rygmarvsnerver inkl.  hjernevæsken, der pumpes rundt mellem membranerne uden om hjernen, og det er denne pumpebevægelse, der kaldes KST-rytmen.

 

Hjernen og rygmarven er omgivet af hjernevæske (cerebrospinalvæske) og membraner. 

 

Behandlingen består af forskellige teknikker til at afhjælpe spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet. Når membraner, bindevæv og muskler løsnes, kan hjernen og rygmarven bevæge sig frit, så kroppen får mulighed for at helbrede sig selv.


Behandlingen er særdeles effektiv ved piskesmæld og øget stressniveau.

 

Kroppens computer er programmeret til at kunne selv, når blot den bliver befriet for spændinger og skævheder omkring centralnervesystemet.

Behandlingen er særdeles effektiv ved piskesmæld og forhøjet stressniveau.

 

Når vi udsættes for slag på den ene eller anden måde, spænder kroppen op, hvilket medfører, at membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænser den bevægelighed, der er afgørende for hjernens funktioner.

 

Følgerne kan være:


  • Stress eller psykiske problemer
  • Hovedpine og migræne
  • Fordøjelsesbesvær
  • Svigtende koncentration
  •  Indlæringsproblemer
  • Smerter i nakke, ryg og lænd

 Stillepunkt

Stillepunkt er en healende tilstand, hvor jeg ved et meget let tryk på baghovedet bringer dig i stillepunkt, så kroppen kan regenerere, mens du befinder dig i en meget afslappet tilstand - mange falder ganske enkelt i søvn. Du er dog ved fuld bevidsthed og kan hele tiden følge med i, hvad der foregår.


I stillepunkt kommer du i alfa-niveau, hvor såvel puls som blodtryk falder, da kroppen på dette niveau slapper fuldstændig af, hvilket bevirker,

at hjernen efterfølgende er bedre i stand til at klare sine udfordringer. Denne tilstand svarer til, når man mediterer eller blot slapper dybt af.
Folkehjem

Haderslevvej  7,   1. sal

6200  Aabenraa

Mobil:  21 630 631


www.beritgranberg.dk

mail: beritgranberg@yahoo.dk
Copyright © Berit Granberg 2020