Firma referencerVi indgik i Arvid Nilsson aftale med Berit Granberg om virksomhedsordning på massage og Zoneterapi i 2010, og det var en succes fra starten med stor opbakning fra personalet. Berit engarerer sig enormt i hver enkelt medarbejders velbefindende og vi har derfor haft meget stor glæde af samarbejdet, der øger trivslen på arbejdspladsen. Så kan på det varmeste anbefale en virksomhedsordning med Berit!


Kræn B. Nielsen

Berit er en meget populær zoneterapeut/massør hos medarbejderne i virksomheden Rimeco A/S, hvor hun ifølge firmaaftale tilbyder behandlinger en gang i måneden. Hun hjælper med at løsne spændinger i f.eks. nakke og skulder, og Rimeco personalet kan hurtigt blive enig: Berit er en særdeles dygtig og engageret behandler.


Klaus Peter Riggelsen

Rimeco Aktieselskab

Berit er fast massør hos Würth Industri Danmark A/S, og har været det igennem flere år. Jeg kan på det varmeste anbefale Berit, som er en yderst behagelig og professionel massør, der tager sig rigtig godt af medarbejdernes individuelle behov.       


Ruth Petersen, tidl. receptionist

Berit er altid glad og veloplagt og klar til enhver opgave. Hun hjælper med smerter i nakken og armene ved megen brug af mus.

Berit er et godt personaletilbud, som er til fordel for både virksomheden og medarbejderen, da man kan forebygge sygedage grundet smerter i nakke, ryg, læn, musearm samt hovedpine. Her afhjælper Berit enhver situation, så jeg kan varmt anbefale Berit - man svæver af velvære efter endt behandling.Lene Dam Christensen,

Regnskabsassistent, Sønderjysk Landboforening, Vojens


Folkehjem

Haderslevvej  7,   1. sal

6200  Aabenraa

Mobil:  21 630 631


www.beritgranberg.dk

mail: beritgranberg@yahoo.dk


 
Copyright © Berit Granberg 2020