Private referencer


Jeg har altid været meget skeptisk overfor alternativ behandling, men pga. vedvarende menstruationssmerter, valgte jeg alligevel at opsøge en zoneterapeut - og det blev Berit. Efter blot få behandlinger forsvandt mine menstruationsgener fuldstændig - Jeg var totalt overrasket, da det kom fuldstændig bag på mig... Læs mere her

Anja Cornett

Jeg har været i behandling hos Berit Granberg 4 gange indtil videre, og jeg er utrolig glad for den positive indflydelse, behandlingerne allerede har haft på mig. Efter blot en behandling har jeg allerede kunnet mærke en forskel.

Berit har stor erfaring indenfor både zoneterapi, kranio sakral terapi, massage og healing. Hun kan således sammensætte et perfekt program, og jeg har haft stor gavn af en kombination af både zoneterapi, massage og healing... Læs mere her

T. C.

Jeg har igennem det meste af mit liv døjet med migræne, i de værste perioder gerne 3-4 gange i måneden. Efter jeg kom i behandling ved Berit, er mine migrænefald sjældnere og knap så kraftige. En kombination af Berits zoneterapi og healing har gjort underværker hos mig.

Derudover har jeg en såkaldt 'danserhofte', der plagede mig meget ofte. Jeg har ikke haft smerter i hoften siden min første behandling i zoneterapi hos Berit i 2014.

Malene SørensenFolkehjem

Haderslevvej  7,   1. sal

6200  Aabenraa

Mobil:  21 630 631


www.beritgranberg.dk

mail: beritgranberg@yahoo.dk
Copyright © Berit Granberg 2020